Passepartouter

Allt inom ramarna

Passepartouter

Vi lagerför ett stort urval av passepartoutkartonger, baksidor och foamboard i olika storlekar och tjocklekar. Vi har bl a marknadens bredaste bomullssortiment.

En åldersbeständig högklassig syrafri passepartout. 100% alfacellulosa, lignin fri, ph 8,0-8,5. Åldersbeständig enligt ISO 9706.

En åldersbeständig högklassig syrafri passepartout. 100% alfacellulosa, lignin fri, ph 8,0-8,5. Åldersbeständig enligt ISO 9706.

En bomullskartong av högsta kvalitet. 100% genomfärgad kartong. 100% lignin- och syrafri. Ph-neutral 8,5-9,5. Bomull är förnybart, miljövänligt och naturens renaste form av cellulosa. Fibrerna är pålitliga, styva, natruligt syrafria och överlägsen all annan passepartoutkartong. Uppfyller Fine Art Trade Guld (F.A.T.G.) åldersbeständiga Museistandard.

En åldersbeständig högklassig syrafri passepartout.100% alfacellulosa, lignin fri, ph 8,0-8,5. Åldersbeständig enligt ISO 9706.

En syrafri passepartout med klarvit kärna. Buffrad med kalcium karbonat alkaliereserv 3-5%, färgresistent yta, ph 8.0-8.5.

En åldersbeständig syrafri passepartout med svart kärna, ph 7,7.

En åldersbeständig syrafri passepartout med färgad kärna. 100% lignin fri, ph 7,5-8,5. Åldersbeständig enligt ISO 9706.

En högklassig korslaminerad syra och ligninfri passepartout med museikvalitet. Fibrerna ligger i olika riktning för bättre stabilitet. En av de bättre åldersbeständiga passepartouterna på marknaden.

En högklassig korslaminerad syra och ligninfri passepartout med museikvalitet. Vardera sidorna användbara, baksidan alltid naturvit. En av de bättre åldersbeständiga passepartouterna på marknaden.

En åldersbeständig syrafri isoleringskartong.

100% bomullskartong.

Museikartong.

En svensktillverkad bakpapp med 400 g åldersbeständig spärr enligt ISO 9706.

En syrafri bakpapp som är böjd. 100% alpha cellulosa, åldersbeständig enligt ISO 9706.

En svensktillverkad bakpapp.

Excellent en högklassig svensktillverkad bakpapp.

Korslaminerat syra och ligninfritt baksidepapp med två isoleringsskikt och vita ytpapper. Werner bakkartong är en av de bästa museieklassade kartong på marknaden.

För uppklistring av posters och bilder. pH neutral 7.0.

För uppklistring av posters och bilder. pH neutral 7.0. Fäster först efter 24 timmar, bilden kan ommonteras.

Finns som vanliga, syrafria, självhäftande och värmeaktiverande

Vill du veta mer?
Då kan du ladda ner vår katalog där du kan hitta allt från ramlister till galleriskenor.