Fem tips gällande vår hemsida

Du vet väl att du hittar över 2500 artiklar på vår hemsida www.konstlist.se och vi fyller kontinuerligt på. Vi vill dela med oss av fem tips som gör ditt besök lite trevligare och som underlättar sökandet av det du önskar.

1. Sökfunktion

Längst till höger i vår huvudmeny, så hittar du ett förstoringsglas. Klicka på det och då dyker ett fält upp där du kan skriva ett sökord eller artikelnummer. Tryck därefter ENTER och sökresultaten dyker upp. Får du inget svar i resultaten så kan du prova att söka med ett liknande ord.

2. Produkttaggar

De flesta produkter är märkta med sk ”taggar”. Ponera då att du är ute efter en vit list och lyckas hitta, som i detta fallet, en vit eklist, men du är inte riktigt nöjd. Då kan du leta vidare genom att klicka på ordet VIT vid rubriken TAGGAR. Då får du upp en ny sida med förslag på andra vita lister.

3. Logga in för att se priser

Vi säljer ju endast till auktoriserade återförsäljare, så därför bör du som kund vara inloggad på vår hemsida för att ta del av priserna. Har du ännu inte erhållit inloggningsupggifter, så kan du ansöka om detta på denna sida.

4. Kategorier

Alla lister och övriga produkter är kategoriserade. I detta fall har vi hittat listen 1600-262 som ingår i serien Moma. Är det så att du önskar se övriga färger och profiler i denna serie, så klickar du på MOMA vid rubriken KATEGORIER. Då dyker en ny sida upp med alla lister i denna serie. Smidigt!

5. Handla direkt via hemsidan

Många föredrar fortfarande att beställa via telefon, men fler och fler väljer att handla direkt via vår hemsida. Du klickar i vad du önskar. Du slutför din beställning i kassan. Beställningen skickas direkt till oss. Vi packar och skickar oftast samma dag, eller dagen efter och du erhåller av oss en faktura. Enklare blir det inte!