Öppet Hus – Kreativa ramardagar

Den 17 och 18 oktober 2015 hälsas Inramningsgruppens medlemmar hjärtligt välkomna till Öppet Hus för kreativa ramdagar på Glasskolan i Katrineholm. Ta chansen att tillsammans med dina branschkolleger få inspiration, idéer och senaste nytt.

På plats finns Hans och Patrik Andersson från Konstlist som bl a visar senaste nytt. Jørn Waskaas från ADIT kommer för att berätta om och svara på frågor om priskalkyleringsprogrammet PFP. Vidare kommer du att få information om gesällprovet och den nya mästarutbildningen för konstinramaryrket. Under den kreativa delen kommer du att arbeta i grupp med att göra spännande inramningar som ska pryda Glasskolans väggar.

Inramningarna ska anknyta till Glasbranschföreningens olika verksamhetsområden. Naturligtvis kommer du att ha tillgång till inramningsmaterial och olika föremål, logotyper m m för att skapa den ultimata inramningen.
Sist men inte minst är dettta ett tillfälle för att under trivsamma former umgås med kolleger. Vi kommer även att arrangera en middag på lördagkvällen.

Observera att priset för medlemmar är 450:-/pers och 900:- för icke-medlemmar, oavsett om man deltar en eller båda dagarna. Priser exklusive moms.

Program och anmälan hittar du här.