Cliq-Up

Allt inom ramarna i 40 år!

NYHET PÅ KONSTLIST

Tavlor hänger ofta lite snett
– men det är nu ett minne blott!

Cliq-Up upphängningssystem har vissa fördelar mot traditionella lösningar – det är justerbart i höjd- och sidled, tavlan sitter alltid parallellt med väggen, upphängningen säkras via klick-fästet och icke att förglömma – det blir mycket enklare, säkrare, smidigare, snabbare och mer exakt att hänga upp tavlor, speciellt om det är flera objekt som ska harmoniera inbördes med varandra, vare sig det är i lod, i våg eller både och.

Systemet är uppdelat på två komponenter: väggfäste och ramfäste.

Dessa sammankopplas enkelt via en “klick”-profil vid upphängningen, och tavlan sitter därefter “klick”-säkrad mot väggen, justerbar i sidled.

Systemet består av två huvudkomponenter

Dessa sammankopplas enkelt via en “klick”-profil vid upphängningen, och tavlan sitter därefter säkrad mot väggen, enkelt justerbar i sidled. Väggfästet i sin tur är justerbart i höjdled.

Väggfästen

Väggfästet, som finns i olika bredder och som galleri-skena, monteras med skruv i vägg, skruv & plugg ingår i kiten. Monteringsmallen som medföljer varje kit gör det enkelt att få tavlan exakt i önskad höjd.

Tavelfästen

Tavelfästena, som finns i två bas-varianter, skruvas fast i ramen med medföljande skruv och klickas sedan enkelt fast i väggfästet. Finjustera vid behov i sidled – klart!

Klicka på knappen för att se hur enkel upphängningen är med Cliq-Up